Від туристичного проєкту – до туристичних заходів

events-date-img
12.12.20

10-11 грудня фахівцями відділу інвестицій і туризму Долинської міської ради проведено інформаційно-промоційний тур для представників туристичної галузі, туроператорів внутрішнього ринку та гідів-екскурсоводів. Його мета – ознайомлення з природною та культурною спадщиною Долинської територіальної громади.

Інформаційний тур  був організований в рамках заходів Проєкту «Центр розвитку туризму Долинщинии». Він реалізується Долинським краєзнавчим музеєм “Бойківщина” Тетяни і Омеляна Антоновичів за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств Проєкту міжнародної технічної допомоги «ПРОМІС».

Упродовж двох днів учасники туру мали можливість насолодитись чудовими краєвидами, піднімаючись на висоту 700 м. над рівнем моря до скельних масивів поблизу с. Грабів, скуштувати найсмачніших бойківських страв та карпатських питних медів, познайомитись з традиціями бойківського етносу, дізнатись історію виникнення та розвитку міста. Крім того, оглянули найпопулярніші атракції та туристичну інфраструктуру громади: чоловічий Василіанський монастир та жіночий монастир Згромадження сестер Пресвятої Родини у с. Гошеві, виробництво та козячу ферму ФГ «Еко-Карпати», бджоло господарство «Карпатські бджоли», мотель «Альва», готель «Князь Олег», сільську садибу «На Бабієвій горі» в с. Оболоня.

Супроводжували гостей працівники відділу інвестицій і туризму Наталія Диндин, Олена Немец та заступник міського голови Віктор Громиш.  Погода дивувала своїм дощовим, сніжним та вітряним характером.  Наприклад,   в туман і дощ в Грабові йшли до скель 6 кілометрів, і притім настрій в усіх був добрий. Бо ради краєвидів така подорож варта!

Учасники інформаційного туру, а це – представники туристичних фірм зі Львова, Калуша та Івано-Франківська відзначили добру організацію заходу, виявили зацікавлення до подальшої співпраці.

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net