пройде 23 Міжнародна спеціалізована виставка туризму, відпочинку та готелів «Tourism. Leisure. Hotels»

events-date-img
22.02.18

     З 29 березня по 1 квітня 2018 року у місті Кишинів (Республіка Молдова) пройде 23 Міжнародна спеціалізована виставка туризму, відпочинку та готелів «Tourism. Leisure. Hotels», яка присвячена новітнім тенденціям розвитку туристичної галузі.

Організаторами зазначеної виставки є Агентство з туризму Республіки Молдова та Міжнародний виставковий центр «Moldexpo».

«Tourism. Leisure. Hotels» – це єдиний виставковий проект в Молдові, що спеціалізуються на туризмі. Саме тут презентуються основні гравці новітнього туристичного ринку, які пропонують в концентрованому вигляді, всю необхідну інформацію про стан галузі, попит і пропозиції на певні продукти і послуги.

     «Tourism. Leisure. Hotels» є сприятливою платформою для ділового спілкування. У виставці беруть участь профільні державні органи, представництва міжнародних організацій, професійні асоціації, туроператори, туристичні агентства, готелі, туристичні пансіонати, SPA- курорти і туристичні комплекси, авіакомпанії, транспортні і страхові компанії, організатори конференцій і конгресів, розробники спеціалізованого програмного забезпечення і систем бронювання, компанії, які займаються навчанням у сфері туризму, культури і відпочинку, спеціалізовані видання.

  У разі зацікавлення івано-франківських туроператорів управління міжнародного співробітництва євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації готове виступити консолідатором регіонального стенду (тел. (0342) 55 19 25, 55 22 23, emailertd@ukr.net).

 Детальні умови участі у виставці: тел. +373 228 104 10, +373 693 282 57,  e-mail: ghelan@moldexpo.md;http://www.tourism.moldexpo.md.

Контактна особа – Світлана Гелан.

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net