Міжнародна конференція «Туристичний LEVEL UP» 22-24 квітня 2018 року

events-date-img
21.03.18

До уваги суб’єктів туристичної діяльності, громадських організацій сфери туризму, ВНЗ туристичного профілю. Міжнародна конференція «Туристичний LEVEL UP»

22 – 24 квітня 2018 року в м. Ужгороді відбудеться Міжнародна конференція «Туристичний LEVEL UP».

Участь у конференції візьмуть: туроператори, турагенти та інші представники туристичного бізнесу, практикуючі правники, адвокати, медіатори, судді, аспіранти, студенти, вчені, науково-педагогічні працівники ВНЗ, представники державних органів, що регулюють туристичну діяльність.

Захід присвячено обговоренню правового регулювання туристичної діяльності, проблемних питань, пов’язаних з господарською діяльністю у сфері «зеленого» туризму, тенденціям судової практики в спорах, що виникають між суб’єктами туристичної діяльності, актуальним питанням альтернативного розгляду спорів (медіація). Учасники отримають відповіді на гострі питання у функціонуванні об’єктів туристичної інфраструктури, взаємодії з державними органами, практичні рекомендації правового характеру.

Усі учасники зможуть не тільки підвищити свій професійний рівень, але і ознайомитись з історією та культурою мальовничого Закарпаття (ознайомлення з пам’ятками Ужгорода, прогулянки під квітучими сакурами, дегустації, екскурсії до гірського озера Синевир, відвідання унікального сільського комплексу Колочава та долини нарцисів в Хусті, замку Паланок у Мукачеві, традиційні страви у національному ресторані).

Програма та форма для реєстрації за посиланням:

http://semenova-partners.com/2017/12/19/turistichnij-level-up-uzhgorod/

 

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net