21-22 квітня відбувся нформаційний тур для туроператорів “Вихідні на Долинщині” 21-22 квітня

events-date-img
26.04.18

  21-22 квітня Долинською районною державною адміністрацією проведено інформаційний тур для туроператорів та туристичних агенцій внутрішнього ринку «Вихідні на Долинщині».
Протягом двох днів учасники туру мали можливість насолодитись чудовими краєвидами правічних лісів, водоспадів та річок, здійснити мандрівку унікальною старовинною залізницею, відвідати інтерактивні музеї, скуштувати найсмачніших бойківських страв та карпатських питних медів та ознайомитись з традиціями бойківського етносу.
Участь в інфо-турі прийняли представники туристичних фірм з міст Луцьк, Яремче та Івано-Франківськ. В ході туру учасники відвідали найпопулярніші атракції району: Монастир Преображення ГНІХ у с. Гошів, колиба “Скеля” скелі Довбуша (с. Бубнище), відокремлений підрозділ Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму України в Івано-Франківській області (приватна садиба «Дарваїв кут»), сірководневе джерело «Жакля» в ур. Шандра, с. Вишків, КП «Центр спадщини Вигодської вузькоколійки», селище Вигода, вузькоколійка «Карпатський трамвай», медоварня «Чорна бджола», еко-крамниця «Карпатський колорит», виробництво ФГ «Еко-Карпати» (козячі сири), дегустація овечих сирів в компанії з отарою овець; також ряд закладів розміщення: мотель «Альва», бази відпочинку «Високий перевал» та «Ведмідь», готелі «Нафтовик», «Ялинка» та «Князь Олег».
Висловлюємо велику вдячність власниці зеленої садиби «Дарваїв Кут» (с. Старий Мізунь) Оксані Клебан, за неймовірну підтримку та допомогу в організації, а також всім керівникам туристичних атракцій за проведені безкоштовні екскурсії для учасників туру та подарований неймовірно хороший настрій!
Сподіваємось, що знайомство з нашим краєм залишить надовго в серцях керівників тур фірм нотки захоплення, цікавості та тільки приємні спогади.
В подальшому очікуємо на плідну співпрацю та приріст туристів в нашому районі в цілому.

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net