Відбувся офіційний візит делегації Долинського району до району Заальфельд Рудольштадт

events-date-img
29.05.18

 

  22-25 травня 2018 року в рамках проекту «Партнерство з містами України», який впроваджує німецьке товариство «Engagement Global» за дорученням Федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини, делегація з Долинського району на чолі з головою районної державної адімінстрації Юрієм Мазуром та головою районної ради Іваном Данилівом відвідала район Заальфельд-Рудольштадт (Федеративна Республіка Німеччина).

   Візит відбувся з метою обміну досвіду в сфері освіти через один з інструментів підтримки з боку проекту, а саме «Пакет швидкого запуску».

  Крім того, на зустрічі за круглим столом для керівництва району Заальфельд- Рудольштадт було представлено проекти Долинського району в сфері енергоефективності та освіти.

   Під час візиту делегацією було оглянуто освітні установи міст Заальфельд та Унтервелленборн, а також ознайомлено з культурними та промисловими потужностями району.

В результаті поїздки зроблені перші кроки задля встановлення довготривалого взаємовигідного партнерства між районами у освітній, культурній,  туристичній, економічній та енергетичній сферах діяльності, а також отримано благодійну допомогу на потреби Вигодського навчально-реабілітаційного центру.

 

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net