Відбувся другий туристичний форум

events-date-img
30.05.18

29 травня в Івано-Франківську вдруге пройшов  Туристичний форум у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу за підтримки ЄБРР.Масштабний BusinessNetworking надав змогу більш як 150-ом  учасникам налагодити сотні ділових контактів.

Цьогорічне гасло Туристичного форуму –«Створюйте креативно, просувайте ефективно!».

Учасники форуму дізналися про сучасні тренди внутрішнього туризму від Олександра Лієва (Асоціація індустрії гостинності України) та Тетяни Гончаренко  (перша он-лайн школа для готельєрів Bee SMART).

Під час форуму  начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Передерко, розповів про шлях від створення платформи «Туристична рада Івано-Франківської області» (про що було оголошено на минулорічному Туристичному форумі) до заснування Регіональної туристичної організації та запросив гравців туристичного ринку до співпраці.

Запрошені експерти з різних напрямків туризму (гастротуризм, медичний, екскурсійний тощо), під час панельної дискусії ділилися своїм досвідом як креативно та ефективно створювати та просувати туристичні продукти. Зокрема, участь у панельній дискусії взяли Олександр Лієв, Яніна Гаврилова –  голова правління ГС “Всеукраїнська асоціація гідів”, директор Навчально-консультаційного центру по туризму, Катерина Касапчук – директор туристичної фірми «Еней», Олександр Коваль – керівник «Турінформ Закарпаття», громадська спілка “Карпатський смак”, та Олександр Кревський – комерційний директор ПТБТУР та ПРОМТРАНС БІЗНЕС.

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net