Інформаційна зустріч «Екологічна спільнота – Підсилення спроможності громад у реалізації повноважень захисту довкілля»

events-date-img
15.06.18

    Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України в партнерстві з Фондом Міжнародної Солідарності, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління та Центру еколого-експертної аналітики Міністерства екології та природних ресурсів України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща запрошують до участі в інформаційній зустрічі «Екологічна спільнота – Підсилення спроможності громад у реалізації повноважень захисту довкілля»

    Захід відбудеться 5 липня 2018р. за адресою: Івано-Франківська область, м. Долина о 9:30 .

     В рамках безкоштовного практичного семінару-тренінгу буде обговорено ефективність використання державних та місцевих ресурсів, надано практичні інструменти реалізації проектів, їх пріоритезація та екологічне спрямування, джерела фінансування.

    Експерти Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства будуть проводити тренінг з проектного менеджменту, а експерти Центру еколого- експертної аналітики Міністерства екології та природних ресурсів України зосередяться на практичних коментарях реалізації Законів «Про оцінку впливу на довкілля» та «Про стратегічну екологічну оцінку, опрацюють практичні навики реалізації нових повноважень органів місцевого самоврядування.

   Просимо повідомити про кількість представників, які візьмуть участь у заході за телефоном +38 (097) 3392266. Для учасників інформаційної зустрічі також буде організовано  кава – брейк та обід.

   У    разі    виникнення   запитань    звертатись    за    тел.    +38    (097) 3392266    або    ел. поштою: petrukha68@ukr.net, контактна особа ― Петруха Оксана.

 

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net