Створено “Центр розвитку туризму Долинщини”

events-date-img
04.02.21

У рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) на базі Долинського краєзнавчого музею Тетяни і Омеляна Антоновичів “Бойківщина” створено “Центр розвитку туризму Долинщини”.

Центр створено з метою розвитку інфраструктури малого і середнього бізнесу у сфері туристичного обслуговування, а також підвищення компетентності та поінформованості зацікавлених суб’єктів господарювання на території Долинського субрегіону.

Відтепер гості Долинщини можуть відвідати демонстраційно-дегустаційний зал та магазин сувенірної продукції, де кожен бажаючий може не тільки роздивитись експонати, але й покуштувати місцеву екопродукцію ягідництва, бджільництва і сироваріння. Також в Центрі облаштовано простір для маломобільних груп населення.

У рамках реалізації проекту проведено тренінги з покращення якості туристичного обслуговування з метою підвищення рівня знань у сферах маркетингу, брендування, особливостей міжособистісної та онлайн комунікації, побудови пропозиції для різних категорій туристів, курси екскурсоводів, тримісячні курси англійської мови.

Деталі у відео: https://youtu.be/Ilxk1p7TUxA

Довідково.

Проект реалізовано за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).

Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Джерело: сайт Івано-Франківщина туристична http://iftourism.com/

Контакти

м. Долина, пр. Незалежності, 5

Відділ інвестицій і туризму Долинської міської ради doltour@ukr.net